KP 2M0404 S0

    KP 2M0404 S0

    LIST PODATAKA: KP 2M0404 S0
    (PODRIJETLO MATERIJALA: EUROPSKA UNIJA;
    STARA OZNAKA: Amtel EM 10/3 0+03 IVORY M2 AS FG)

    SASTAV TRAKE:

    PLATNA: 2 platna, PES, poprečno stabilna.
    TRANSP. STRANA: 0,45 mm Amtel TPE,
    tvrdoća 90 ShA, struktura mat S0.
    DONJA STRANA: platno. Izvanredno klizno.
    DEBLJINA: cca 1,65 mm.
    TEŽINA: cca 1,80 kg/m2.
    MAX ŠIRINA: 3000 mm.
    moguće uzdužno spajanje.
    IZVEDBA: odrezani krajevi, na zahtjev zaštita/
    zatvaranje rubova trake Amseal-postupkom.

    PREPORUČLJIVO ZATEZANJE TRAKE:

    zavisno od uvjeta rada 4 do 7 N/mm
    ( = 0,4 do 0,7 % zatezanja ).
    Max: 10 N/mm širine trake ( = cca 1 % zatezanja).

    MINIMALNI PROMJER VALJKA/REMENICE:

    Povratni i (natezni) valjak dmin = 60(40) mm.

    SVOJSTVA:

    odgovara svim zahtjevima i normama potrebnim za duhansku industriju.
    Temperaturno područje (temperatura proizvoda):
    od -40°C do +100°C. Kratkotrajno +/- 10°C.
    odgovara BGA-zahtjevima za transport svih prehrambenih proizvoda.
    zahvaljujući posebnom platnenom sloju traka ima antistatička svojstva.
    pri eventualnom zapaljenju trake, traka ne stvara otrovne plinove. Kod pirolize ne razvija zdravstveno štetne spojeve.
    laka za čišćenje.
    s Amseal postupkom zatvaranja krajeva traka eliminirana su žarišta bakterija i čupkanje ("cufanje") rubova trake.

    PODLOGA TRAKE:

    ravna, klizna podloga, mogući noseći valjci.

    SPAJANJE:

    Toplo zavarivanje: preklopljeni "finger" - spoj;
    moguć i stupnjevani spoj (nije preporučljivo).

    PODRUČJA PRIMJENE:

    - rado ćemo dati savjet
    Kao transportna traka u duhanskoj industriji.
    Kao neadhezivna traka u prehrambenoj industriji, u pekarstvu za transport tijesta, u konditorskim tvornicama za transport ljepljivih bombona, u mesnoj industriji, u proizvodnji lijekova.
    U kemijskoj industriji na mjestima gdje se traži visoka otpornost spram kemikalija.

    podaci su bazirani pri temperaturi od 15*C

    upitnik za narudžbu